Slide 0
Slide 1

Bedrijf

Konandal heeft bijna 50 jaar ervaring met bouwprojecten in verschillende marktsegmenten; het bedrijf heeft projecten uitgevoerd voor zowel grote als kleinere architectenbureaus, aannemersbedrijven en particulieren, ook in het buitenland. Van bankgebouw tot school en van seniorenwoningen tot representatieve kantoren. Door de ruime ervaring en de flexibele instelling is Konandal voor uiteenlopende projecten de betrouwbare keuze. De kwaliteit van het bedrijf, van werkvoorbereiding tot offerte en van productie tot montage en after-sales-service staat hoog aangeschreven.

Het motto van Schüco is Energy2 NU: nu kiezen voor Energie besparen en Energie winnen. Konandal sluit zich hier volledig bij aan en het realiseren van duurzame gebouwen is dan ook de voornaamste doelstelling. Daarbij voldoen alle producten aan de strengste eisen als het gaat om thermische isolatie, veiligheid, comfort en duurzaamheid. Dat bij het ontwerpen van de systemen daarnaast ook alle aandacht wordt besteed aan het design en de vormgeving spreekt bij Konandal voor zich.

Heeft u vragen over ons bedrijf of over onze werkzaamheden, of wilt u graag een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.